Terug naar nieuws
Ridderflex deelnemer aan TKI wind op zee

Ridderflex deelnemer aan TKI wind op zee

Ridderflex is sinds kort deelnemer aan het TKI Wind op Zee (Topconsortium Kennis en Innovatie Wind op Zee). Deze stichting stimuleert, faciliteert en realiseert o.a. de samenwerking tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheid op het gebied van onderzoek, innovatie en implementatie voor wind op zee en hoort bij de Topsector Energie.

De doelstelling van het TKI Wind op Zee is: 40% kostenbesparing in 2020 ten opzichte van 2010 voor wind op zee. Daarnaast het versterken van de economische activiteiten in Nederland, zodat de Nederlandse wind op zee sector internationaal toonaangevend blijft. (Bron: TKI Wind op Zee)

Ridderflex producten voor de windindustrie

Ridderflex levert rubber, kunststof en polyurethaan onderdelen voor de onshore en offshore windindustrie. Onze klanten zijn onder andere constructie- en installatiebedrijven van (onderdelen van) windturbines. Wij leveren bijvoorbeeld producten voor:

  • gebruik in en rondom de windturbines;
  • gebruik bij installatie;
  • gebruik bij transport;
  • gebruik bij opslag van componenten en
  • onderhoud en reparatie.

Benieuwd welke mogelijkheden Ridderflex biedt voor uw organisatie? Neem contact met ons op. 

Binnenkort meer informatie over windenergie

Momenteel wordt er hard gewerkt aan een nieuw gedeelte binnen onze website, waarin u op korte termijn alles kunt lezen over onze activiteiten op de windenergie markt. Meer weten? Hou onze website in de gaten.