Terug naar nieuws
Ridderflex lid van IRO: Toegangspoort tot de energie

Ridderflex lid van IRO: Toegangspoort tot de energie

Ridderflex is sinds kort lid van IRO: The Association of Dutch suppliers in the Oil and Gas Industry and Offshore Renewable Industry. Dit is een non-profit organisatie die de belangen behartigt van de bij haar aangesloten Nederlandse bedrijven en organisaties. IRO functioneert als een toegangspoort tot Nederlandse toeleveranciers in de energie-industrie.

De IRO leden zijn zowel multinationals als het MKB. Samen vertegenwoordigen zij de gehele supply chain in de olie-, gas- en offshore industrie. IRO ondersteunt op het gebied van:

  • vertegenwoordiging aan de overheid en potentiële klanten;
  • bevordering van de export;
  • ontwikkeling van nieuwe technologieën en
  • informatieverstrekking over voorzieningen.

Daarnaast biedt zij de mogelijkheid om te netwerken binnen de IRO gemeenschap en deel te nemen aan internationale handelsmissies en tentoonstellingen.

Ridderflex producten voor de offshore industrie

Ridderflex levert producten aan de offshore industrie en de olie- en gasindustrie. Onze klanten zijn onder andere constructiebedrijven van offshore platforms en onderdelen daarvan.

Producten die wij leveren zijn onder andere:

Deze producten kunnen onder andere worden toegepast in: offshore platforms, pijpenleggers, kabelleggers en offshore windparken. Benieuwd naar de mogelijkheden die Ridderflex biedt voor uw organisatie? Neem contact met ons op. 

Binnenkort meer info over offshore activiteiten

Momenteel wordt er hard gewerkt aan een nieuw gedeelte binnen onze website, waarin u op korte termijn meer kunt lezen over onze activiteiten voor de offshore. Meer weten? Hou onze website in de gaten.