Terug naar nieuws
25 jaar Ridderflex

25 jaar Ridderflex

Over twee weken luiden wij een feestelijk nieuwjaar in. Want in 2017 bestaat Ridderflex 25 jaar! Om dat te vieren, zullen een jaar lang, elke maand opnieuw, leuke acties en gebeurtenissen plaatsvinden. Want wie jarig is, trakteert!

25 jaar specialist

Ridderflex werd in 1992 opgericht. Waren we toen nog een klein handelsbedrijf, nu zijn we een middelgroot productie- en handelsbedrijf met:

  • 25 jaar kennis- en ervaring;
  • meer dan vijftig enthousiaste medewerkers;
  • een veelzijdig machinepark;
  • een mooi productenpakket én
  • ISO-certificatie volgens de kwaliteitsmanagementsysteemnorm ISO 9001:2008

25 jaar Ridderflex: een betrouwbare specialist in de productie van hoogwaardige custom-made rubber- en kunststof producten voor bedrijven.

2017: Een feestelijk jaar

25 jaar Ridderflex: dat kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan. Om dit heugelijke feit te vieren, zal 2017 in het teken staan van ludieke gebeurtenissen en acties. Een tipje van de sluier: we zullen regelmatig een actie starten, waarbij we een leuk geschenk meesturen met onze verzendingen. Ook staat in 2017 de opening van ons laboratorium op het programma en zullen wij regelmatig een ‘In de kijker’ item plaatsen. ‘In de kijker’ zal een terugkerend onderdeel zijn, waarin wij onder andere producten en onze teams in het zonnetje zullen zetten.

2017, hét jaar van 25 jaar Ridderflex, belooft een feestelijk jaar te worden. Bent u benieuwd naar alle 25 jaar Ridderflex-acties? Volg dan ons nieuwsblog!