Terug naar nieuws
Maatwerk machineonderdelen: U vraagt, wij draaien

Maatwerk machineonderdelen: U vraagt, wij draaien

De vraag naar onze maatwerk machineonderdelen neemt enorm toe, de laatste maanden. Is het de tijd van het jaar? Of weten bedrijven ons steeds beter te vinden? Goed zit u in ieder geval bij ons, als u op zoek bent naar nieuwe of vervangende onderdelen voor machines of apparaten. Want Ridderflex is al bijna 30 jaar hét adres voor maatwerk onderdelen.

Een bijzondere vraag? - Een Ridderflex antwoord

Met name voor vervangende onderdelen voor machines weten bedrijven ons steeds beter te vinden. Veel gehoorde vragen zijn:

  • ‘Deze onderdelen zijn niet standaard. Kunnen jullie ze leveren?’
  • ‘Deze lagerbussen gaan veel te kort mee. Kunnen jullie een lagerbus leveren die langer mee gaat?’
  • ‘Wij hebben kraagbussen nodig voor een extreem vuile toepassing. Kunnen jullie bussen leveren die geen extra smeermiddel nodig hebben?’

Wij horen deze vragen graag, want we hebben er vaak een antwoord op: een passend, maatwerk machine onderdeel van een hoogwaardig materiaal. Een product dat moeilijk standaard te krijgen is; een echt Ridderflex product.

Devlon kraagbusMaatwerk machineonderdelen

De vraag naar onze machineonderdelen is zeer uiteenlopend. ‘Van a tot z’ – van assen tot zittingen. Wij maken het allemaal. Ridderflex blinkt uit in het produceren van maatwerk onderdelen van kunststof, rubber of polyurethaan.

Een greep uit ons aanbod:


Hoogwaardige materialen, kwaliteitsproducten

Ridderflex beperkt zich niet tot standaardmaterialen en -producten. Wij gaan verder waar de ander stopt. En dat levert mooie kwaliteitsproducten op. Het op de juiste manier toepassen van de kunststoffen Nylon of POM in machineonderdelen kan een wereld van verschil uitmaken. Hoogwaardige materialen als PTFE, PEEK en Vesconite leveren echte kwaliteitsproducten op met een lange levensduur. Wij adviseren u graag over het toepassen van de beste oplossingen en stemmen uw producten op elkaar af. 

Vesconite slijtplaat

Heeft ook u behoefte aan hoogwaardige, maatwerk machineonderdelen van kunststof of rubber? Neem contact met ons op.